Extraescolar robòtica

Dades del curs

El projecte presenta una divertida oportunitat d’aprenentatge de STEM (Ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Taller de robòtica

En aquest taller de robòtica els nens treballaran col·laborativament i en equip en la construcció i programació dels robots LEGO Mindstorms EV3, que són una eina educativa molt versàtil i potent.

Durant el transcurs d’aquest taller no només s’introduirà als alumnes en el món de la mecànica, informàtica i electrònica d’una manera lúdica per tal d’animar-los indirectament a estudiar amb més ganes a les seves respectives escoles les matèries STEM (science, technology, engineering, and mathematics) sinó que es treballaran les dinàmiques i rols que s’esperen dels futurs estudiants universitaris i treballadors de la societat de la informació i la comunicació: capacitat de treball en equip, imaginació, creativitats i dots comunicatives.

A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a:

– Seguir guies de muntatge per construir diversos models de robot
– Conèixer els components bàsics d’un robot
– Conèixer l’entorn de programació dels robots de Lego per escriure programes senzills

Experiència VR

Amb les ulleres virtuals Gear VR podrem gaudir d’una experiencia de Realitat Virtual. Películes, escenaris 3D i videojocs.

 Taller de drons

Aquest taller busca realitzar una presentació de què són i perquè s’utilitzen els drons i una petita introducció a la impressió 3D als nostres alumnes.

Els alumnes podran muntar un drone i aprendre a pilotar-lo, al mateix temps que aprenen conceptes i aspectes relacionats amb ells i la seva conducció segura. 

Concretament els alumnes treballaran:

– Aspectes sobre la seguretat en l’ús dels drons
– Conceptes de pilotatge bàsic de drons
– Components i parts d’un drons
– Dissenyar models simples 3D
– Muntatge d’un dron
– Com funciona i com es configura una impressora 3D personal

La impressió 3D és una tecnologia que s’ha tornat molt popular durant els últims anys. Ja no és estrany veure impressores 3D fora dels àmbits industrials, i trobar-les a les nostres cases, escoles, etc. Cada dia doncs és més important estar familiaritzat amb aquesta tecnologia i amb la creació de models 3D que es puguin imprimir.

Preus, inscripcions i horaris

Podeu fer les inscripcions a:

  • velum@velum.cat
  • Per whatsapp : 622777190
Horari:

De 5 a 6 dilluns a divendres

Preu :
38€/mes